Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  8.30-18.00
Di:  8.30-13.00
Wo:  8.30-18.00
Do:  8.30-18.00
Vr:  8.30-21.00
Za:  8.30-17.00
Zo:  Gesloten
 
Di 11 Juni gesloten.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mark Bakker Fietsen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Mark Bakker Fietsen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Mark Bakker Fietsen worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Mark Bakker Fietsen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Mark Bakker Fietsen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Mark Bakker Fietsen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Mark Bakker Fietsen 2019.

Deel het met uw vrienden!


Aanbiedingen


Regenkleding 50% korting
Diverse regenkleding 50% korting.

50% korting!
»